Blini tani, paguani më vonë me pagesën e mëtejshme

Ne dërgojmë ndërkombëtarisht

Transporti Falas Brenda vendit

8 Mars 2023

Keni nevojë për një arratisje? Kujdesi për veten përmes meditimit..

Written by: Jelena Jacobs, Founder, OSMOND SAINT
Shkruar nga: Jelena Jacobs, Themeluese, OSMOND SAINT

E keni gjetur ndonjëherë veten kaq të kapur nga ngutja e jetës sa të harroni të kujdeseni për mirëqenien tuaj? 💭

Është një luftë e zakonshme nëpër të cilën kalojmë të gjithë, por e vërteta është, pa kujdes për veten, si mund të jemi vërtet në shërbim të të tjerëve?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Një mënyrë për të praktikuar kujdesin ndaj vetes është meditimi, i cili mund të bëhet kudo, në çdo kohë. Meditimi ofron përfitime të pafundme, duke përfshirë rritjen e mirëqenies emocionale, shëndetin fizik, imunitetin e rritur dhe një ndjenjë paqeje dhe harmonie të brendshme. Edhe nëse jeni i ri në të, duke marrë disa minuta çdo ditë për t'u lidhur me veten mund të jetë transformuese. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Siç tha dikur John Muir, "Në çdo shëtitje me natyrën, njeriu merr shumë më tepër sesa kërkon".

Le të formojmë një kolektiv të ndërgjegjshëm që ndajnë këto vlera. Ndërsa ushqejmë veten, ne e shtrijmë efektin valëzues të lumturisë dhe mirëqenies tek të tjerët rreth nesh. Në fund të fundit, të gjithë e meritojnë atë shkëlqim të brendshëm dhe të jashtëm. ✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Këto janë disa nga përfitimet tona të preferuara të meditimit:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

🙏🏽 Rritja e mirëqenies emocionale dhe lumturisë në veten tonë dhe rrjedhimisht efekti i valëzuar tek të tjerët rreth nesh

🙏🏽 Rrit imunitetin dhe shëndetin fizik⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

🙏🏽 Zhvillon një ndjenjë paqeje dhe harmonie të brendshme.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Pra, pse të mos filloni ta përfshini këtë praktikë të përditshme në rutinën tuaj? Vetëm disa minuta në ditë janë gjithçka që ju nevojitet për të korrur përfitimet e shumta që vijnë me të. Besoni, vetja juaj e ardhshme do t'ju falënderojë për të. 🩵

0
    0
    Çanta juaj
    Çanta juaj është boshKthehu në Dyqan
      Llogaritni dërgesën