fbpx

Blini tani, paguani më vonë me pagesën e mëtejshme

Ne dërgojmë ndërkombëtarisht

Transporti Falas Brenda vendit

Ndonjëherë, ne jemi të mbingarkuar me përmasat e zgjidhjes së problemeve në botë që harrojmë se veprimet e vogla mund të bëjnë ndryshim.

Masami Sato – Themeluesi i B1G1

Gjithçka që duhet të dini

Si pjesë e angazhimit tonë të vazhdueshëm për shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit, ne kemi përpiluar një listë të pyetjeve të bëra shpesh me përgjigjet e tyre shoqëruese. Nëse jeni duke kërkuar për informacion shtesë - kontaktoni sot.

Pse B1G1?

Themeluesi i B1G1 Masami Sato kishte një vizion për të krijuar një botë plot me dhurime sepse kjo është një botë më e lumtur!
Misioni B1G1 fokusohet në mënyrë unike në tre gjëra të rëndësishme me dhënien e biznesit:
NDIKIMI: sigurimi i 100% kontributesh për projektet e synuara për të krijuar IMPACT real.
ZAKON: Ofrimi i mbështetjes dhe kujdesit për të gjithë Partnerët veçanërisht të Kauzës së Denjë përmes procesit të dhënies për ta bërë dhënien ZAKON.
LIDHJE: Mekanizma të zhvilluar për të ndihmuar anëtarët të ndjejnë dhe krijojnë LIDHJE të prekshme.

Misioni i B1G1

Për të krijuar një botë plot dhënie
Ndikimi

Ne sigurojmë që të gjitha kontributet tuaja (përjashtuar tarifat e kredisë dhe tarifat bankare) shkojnë për të mbështetur projektet tuaja të synuara për të krijuar IMPACT.

Zakon

Ne ju mbështesim ju dhe Partnerët tanë të Kauzës së Denjë gjatë procesit të dhënies për ta bërë dhënien ZAKON.

Lidhje

Ne zhvillojmë mjete për t'ju ndihmuar të krijoni dhe ndjeni LIDHJE të prekshme.

Besimi ynë

Produktet që ne shesim vlejnë shumë më tepër se numrat. Besimi dhe e drejta e lindjes së Osmond Saint është mendje, trup dhe shpirt i shëndetshëm. Në fund të fundit, të gjithë e meritojnë atë shkëlqim të brendshëm dhe të jashtëm. Themeluesja jonë Jelena Jacobs (Jay) lindi dhe u rrit në pjesën e jashtme të Australisë Jugore si një fëmijë i vetëm dhe e donte komunitetin duke dhënë lidhje që ishte pjesë e jetës së përditshme. Jay zbuloi B1G1 disa vite më parë nëpërmjet një llogaritari vendas dhe gruas së tij një mamie që punoi aq ngushtë me iniciativën e dhënies globale. Ajo që bëri më shumë jehonë është se 1001 TP3T nga të ardhurat janë dhuruar për kauza të denja B1G1. Kjo është arsyeja pse Osmond Saint, një anëtar i B1G1 dhuron 33% të fitimeve të tij nga serumi për projektet B1G1 në nevojë. Për të mësuar më shumë klikoni në lidhjen B1G1 më poshtë.

A është B1G1 një bamirësi?

Thjesht, është një mënyrë që bizneset të ofrojnë ndihmë dhe mbështetje për njerëzit dhe mjediset më të cenueshme në botë, thjesht duke vazhduar me punën e zakonshme që bëjmë çdo ditë. Fillimisht i quajtur Buy 1 Give 1, B1G1 në një organizatë jofitimprurëse me bazë në Singapor.

Kontaktoni

Shpresojmë se kemi qenë në gjendje t'ju japim njohuri dhe t'i përgjigjemi ndonjë prej pyetjeve që mund të keni. Nëse keni pyetje të mëtejshme, komente ose kërkesa të veçanta, ju lutemi kontaktoni duke klikuar butonin e mëposhtëm.

Na ndiq

Për informacionin më të përditësuar, ju lutemi vizitoni instagramin tonë ku bëjmë përditësimet më të shpeshta:

Përditësimet B1G1

Përditësimet e tregimeve të dhënies në këtë faqe interneti përditësohen çdo tremujor.

Dhënia e tregimeve

Më poshtë po ndajmë historitë tona të dhuratave që vazhdojnë të rriten me mbështetjen tuaj duke ushqyer lëkurën e bukur ku jetoni. Me çdo blerje Osmond Saint, ju bashkoheni me lëvizjen për të krijuar një botë plot dhurim. Ju lutemi ta dini se kjo nuk është një përpjekje për mbledhjen e fondeve. Ne nuk po ju kërkojmë donacione. Përkundrazi, ne do të japim në emrin tuaj me çdo blerje të produktit të serumit.

Dhënia është akti më i madh i hirit.

sqAlbanian
0
    0
    Çanta juaj
    Çanta juaj është boshKthehu në Dyqan
      Llogaritni dërgesën