Blini tani, paguani më vonë me pagesën e mëtejshme

Ne dërgojmë ndërkombëtarisht

Transporti Falas Brenda vendit

Historia e themeluesit

Gruaja pas markës është Jelena Jacobs (e cila njihet për të gjithë nga Jay). E lindur dhe e rritur në pjesën e jashtme të Australisë Jugore si një fëmijë i vetëm, ndërsa u rrit dhe i mbushi vitet e adoleshencës, ajo filloi të përjetonte një përzierje problemesh të zorrëve dhe lëkurës që e çuan atë në një kërkim për të hulumtuar qasje efektive për të zgjidhur zorrët dhe lëkurën e saj. telashet.

Pasi udhëtoi globin, foli me specialistë të shumtë në industrinë mjekësore dhe ende nuk ishte në gjendje të gjente produkte të thjeshta, efektive dhe të qëndrueshme për kujdesin e lëkurës, ajo iu drejtua një qasjeje holistike. Pasi fshiu thellësitë e Mjekësisë Tradicionale Kineze dhe Ayurveda, Jay më në fund gjeti disa përbërës natyralë që funksionojnë në mënyrë harmonike për të ftohur dhe qetësuar shëndetin e zorrëve dhe për të ushqyer, mbrojtur dhe qetësuar lëkurën e saj, duke arritur përfundimisht atë shkëlqimin e dëshiruar të brendshëm dhe të jashtëm.

Duke kombinuar këta përbërës që funksionuan për të, Jay u frymëzua të fillonte të krijonte kujdes për lëkurën për familjen dhe miqtë e saj. Duke përdorur këto kombinime të përbërësve natyralë dhe të pastër, ata mundën të arrinin të njëjtat rezultate të dëshiruara, duke rritur shëndetin dhe besimin e të tjerëve gjithashtu. Menjëherë pas kësaj lindi Osmond Saint.

Pasioni i Jay është të thjeshtojë industrinë e kozmetikës, të vazhdojë të edukojë në mënyrë holistike të tjerët dhe t'i kthejë komunitetit më të gjerë në nevojë përmes blerjeve të serumit. Guximi dhe besimi i saj në mbështetjen dhe nxjerrjen në pah të përbërësve të gjetur tashmë brenda Nënës Natyrë e kanë lejuar Osmond Saint të bëhet një zë kryesor dhe ambasador i ndryshimit në industrinë e kozmetikës dhe një pionier për bizneset e tjera që t'i bashkohen lëvizjes B1G1 për të krijuar një botë plot dhurim.

Vlerat e Shën Osmondit

sqAlbanian
0
    0
    Çanta juaj
    Çanta juaj është boshKthehu në Dyqan
      Llogaritni dërgesën